slika 002

COACHING SESIJE 1 NA 1

Vrlo često kada smo u „slici“, koja predstavlja naš život, mi ne možemo videti celu sliku niti ram slike i zato nam je potreban neko ko će nam pomoći da sagledamo tu sliku, odnosno naš život.

Kroz coaching sesije 1 na 1, kao coach vam postavljam ciljana pitanja, ili zajedno prolazimo kroz procesne vežbe, kako biste došli do odgovora koji su već u vama, ali ih ne prepoznajete.

Prepoznavajući odgovore koji su u vama, kao i svoje sposobnosti vi ćete dobiti gorivo da se pokrenete u pravcu koji je idealan za vas i uraditi ono za šta ste sposobni.

Kao coach verujem u vas, mislim da ste divno biće i da zaslužujete uspeh u svakom pogledu.

Uz moju podršku i kroz coaching doći ćete do samopouzdanja i samopoštovanja, razumećete sebe ljude koje volite i svoje okruženje, imaćete više smeha, veselja i dobre odnose, postizaćete više uspeha sa lakoćom i osmehom. Počećete da vrednujete i poštujete sebe i svoj život, znajući šta hoćete i želite.

Za coaching sesije vi birate teme i mogu obuhvatati sve aspekte Vašeg života.

Uvek ću biti tu za vas, saslušati, podržati i pomoći, jer verujem u vas i znam da možete od svog života napraviti bajku onu koju vi želite pričati. Kao coachu fokus će mi uvek biti na vašu najvišu viziju koju imate o sebi i svom životu i na to ću vas uvek vraćati i podsećati.

Na vama je da činite korake koji će biti neophodni da biste promenili rezultat, ali uz podršku nekoga ko vas razume i ko će biti vaš vetar u ledja sve ide lakše i brže.

Korak po korak, uz moju podršku, svedočićete promenama koje će vam doneti velike rezultate.

DA LI DONOSIM PRAVU ODLUKU ?

Ukoliko imate problem i tražite rešenje, želite nove rezultate na poslu, razmišljate već duže vreme da pokrenete sopstven biznis, težite ka harmoničnim i kvalitetnim odnosima, maštate o vezi i partneru svojih snova, želite život sa manje stresa, imate osećaj da krenete pa stanete, osećate se „zaglavljeno“ , stalno odlažete i nikako da započnete, brinete se, osećate da možete i da zaslužujete više i bolji život , pritom ste spremni da radite na tome onda ste na pravom mestu.

Zašto bi i Vama bilo korisno da dodjete na moj trening ili sesiju

Zato što ćete naučiti sve ono što sam i ja, ono što vas niko nije učio u školi i tokom odrastanja a može vam život poboljšati i promeniti. To će vas dovesti do toga da uvidite da vi kreirate sopstveni život i birate u kom ćete pravcu poći.

Razumevajući sebe, svoje emocije, vrednosti i potrebe znajući šta želite a šta ne, razumećete i  druge, a time ćete dobiti  kvalitetnije odnose, bolju komunikaciju, rasterećenost, lakoću, jasnoću, lakše i brže ćete ostvarivati svoje ciljeve. Znaćete da se „postavite“ i postupite po svom osećaju.

Ne zaboravimo da sve počinje od nas, to je teren gde imamo potpunu kontrolu!!! Vi ste vozač svog automobila (života) i možete birati kojim ćete putem ići.

Proći ćemo zajedno kroz praktične vežbe, i to na Vašim primerima, tada ćete doživeti nove uvide, i onaj trenutak budjenja, ili vam « aha » momente, doći ćete do novih odgovora, koji su već u Vama, šta i kako možete drugačije da radite u svom životu kako bi ostvarili ono što Vi želite. 

Videćete da je mnogo jednostavnije i bezbolnije nego što ste zamišljali. Ne dajte da vas um zavara i vuče na negativnu stranu, znajte da je on vešt u tome.

Sve što naučite, možete primeniti odmah pa samim tim i promeniti ono što vam je do sada bilo nemoguće ili nezamislivo.

Moj odnos prema Vama kao klijentu!

 

 • Potpuno verujem u Vas i znam da možete ostvariti svoje ciljeve.
 • Podržaću vas na vašem putu do vašeg cilja.
 • Sve što kažemo jedno drugom ostaje poverljivo i isključivo izmedju nas.
 • Biću prema vama iskrena, uključena i neću vam suditi.
 • Ponekad ću vas izazvati i suprotstaviti, ali ću vas uvek podržati.
 • Biću uz vas na vašem putu ka uspehu; zajedno ćemo putovati, smejati i slaviti uspehe.
 • Pomoći ću vam da postignete ono što želite, sve dok budete iskreni sami sa sobom.
 • Vi ćete kreirati svoje ciljeve a ja ću vas nekad „izazvati“ više nego što biste to sami mogli, ali sve to u cilju da biste brže došli gde želite biti, brže nego što biste to postigli da ste sami radili.
 • Kada vas izazovem uvek mi možete reći „ne“ ili „da“ a možemo i pregovarati.
 • Ponekad ću vam dati „domaći zadatak“, ali u cilju bržeg napretka i postizanja cilja.
 • Moja uloga je da vam pokažem put i osnažim kako biste ostvarili svoj cilj.
 • Tokom rada biću uvek tu za Vas da vas podržim.

Nemojte odustati zbog novca!

Da li ste trenutno u teškoj financijskoj situaciji i ne možete sebi priuštiti sesije,a tako biste želeli i spremni ste? Napišite mi e-mail na snezanaandjelovic968@gmail.com  i ukratko mi opišite svoju situaciju a ja ću pronaći način da vam sesije učinim dostupnim.

Ne tražite izgovore! Oni vas neće odvesti tamo kuda želite biti!

Želiš da kreneš odmah?

Prva coaching sesija do 30 minuta potpuno besplatna

Zavolite svoj život!!!